fredag 9 april 2010

Väderleksrapport inför valet

Kalla högervindar har dragit in över Sverige och ett underkylt regn-feldt sprider sig snabbt. Från Littorinska halvöarna blåser det snålblåst över stora delar av Sverige vilket gör löntagarna blåfrusna.

Temperaturen på A-kassan har sjunkit drastiskt och risken för att den blir bottenfrusen är överhängande. Det är därför för närvarande mycket halt på arbetsmarknaden och man halkar alldeles för lätt ur systemet.

Orkanen Maud, har ”epi-centern” i Stockholmsområdet och vi kan bara hoppas att hon inte hinner ödelägga allt för mycket innan hösten.

Den halka som råder i sjukförsäkringsområdet ser ut att hålla i sig ett tag. Det är dock svårt att göra en prognos då det hela tiden blir omslag...Våtvarma.

Invandrande solglimtar kommer troligen att få det gråblå molntäcket att lätta på sina håll men risken finns för att en extremhögerbris ”kommer in” och förvärrar lågtrycket.

Men en varmfrontspolitik är på väg från vänster som pressar undan kylan på den blåfrusna arbetsmarknaden. Vi måste hjälpas åt för att den ska etablera sitt högtryck över Sverige.

Det finns inga dåliga väder, om alla har råd med kläder.
SMHI
(Socialdemokrater Med Hållbara Intentioner.)


PS Tack till Grafiska Fackförbundet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se